OVER ONS

OVER ONS

In onze opvang straalt uw kind van plezier.
Kinderen van 0-4 jaar kunnen bij « De Boelekes » rekenen op avontuur in een veilige omgeving. Ontdek de bijzondere mix van warmte en uitdaging in het kinderdagverblijf. Er zijn leuke en spannende activiteiten en er is volop speelgoed aanwezig voor elke leeftijd. De betrokken kinderverzorgsters hebben aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling van de kinderen. Daarnaast respecteren ze de eigenschappen en behoeftes van elk individueel kind. In het kinderdagverblijf is de sfeer huiselijk en gezellig.
Uiteraard zorgen we voor veel leuke activiteiten. Vervelen is er niet bij. Wat is er zoal te doen? Wat dacht u van: knutselactiviteiten, voorleesmomentjes, torens bouwen van blokken. Of de aparte speelhoekjes, zoals een poppenhoek, een keukentje, en blokkenhoek. De kinderen kunnen kleien, tekenen, samen liedjes zingen. Gezellig samen eten, alleen een puzzel maken, heerlijk buiten spelen, noem maar op!
Voor ieder kind ouder dan 6 maanden is er een individueel bedje voorzien waar het de broodnodige slaapjes kan doen. De slaapkamers zijn gelegen op de eerste etage.
Maar ook aan de baby’s (alle kinderen onder de 18 maanden) is gedacht! Zij hebben hun eigen speelkamer, deze is volledig ingericht om tegenmoet te komen aan hun noden. Ze kunnen bij ons heerlijk rollen en tijgeren in een veilige speelkamer. Er zijn matten voorzien zodat ze zich niet zo snel kunnen bezeren aan een harde vloer. Uiteraard is er tijd om lekker op schoot te zitten en zijn er volop knuffelmomenten. Als ze toe zijn aan hun slaapje zijn er zelfs twee wiegjes voorzien die gebruikt worden om kinderen slapen te leggen in de speelkamer als ze jonger zijn dan 6 maanden. Na 6 maanden slapen de kinderen boven in hun eigen bedje.

Ook ouders mogen stralen.
Kinderopvang is meer dan alleen kinderen bezig houden en verzorgen. Het is een aanvulling op de opvoeding thuis en draagt bij aan een positieve ontwikkeling van de kinderen.
In een kinderdagverblijf ontmoeten kinderen andere kinderen en volwassenen en maken kennis met verschillende waarden en normen. « De Boelekes » biedt ouders van jonge kinderen de mogelijkheid om zorg en werk of studie te combineren. Voor u als ouder is het belangrijk dat uw kind in goede handen is. Opvang waar uw kind zich veilig en vertrouwd voelt.

Het kinderdagverblijf voldoet aan de normen gesteld door de Kind en Gezin.
De dienst welzijn van zorginspectie controleert deze normen op structurele wijze in opdracht van de overheid.
Op de pagina « Op ontdekking » kunt u lezen op welke wijze uw kind begeleid wordt gedurende de dag. Daarnaast hebben we een klein dagboek bijgehouden van een dag in de kinderopvang. U krijgt op deze pagina een indruk van de dagindeling en activiteiten.

@ 2017 Kinderdagverblijf "De Boelekes" -info@deboelekes.be -+32 89 61 50 08