UW KIND STRAALT VAN PLEZIER

UW KIND STRAALT VAN PLEZIER

In onze opvang straalt uw kind van plezier.

Er kunnen per dag maximaal 20 kindjes spelen bij “De Boelekes, verdeeld over twee ruimtes. Er zijn twee opvang groepen.
Een baby groep, alle kinderen onder de 18 maanden spelen in de babykamer, apart van de lopertjes,zodat ze veilig kunnen spelen en rollebollen.
Een lopertjes groep, zodra uw kind 18 maanden wordt mag het gaan spelen in de speelkamer.Natuurlijk houden we hierbij ook rekening met de unieke behoeften van ieder kind. Als uw kind vroeger of later de doorstroom naar de lopertjes groep wilt doen is dit zeker mogelijk.

Kinderen kunnen bij “De Boelekes” rekenen op avontuur in een veilige omgeving.
Ontdek de bijzondere mix van warmte en uitdaging in ons kinderdagverblijf.
Uiteraard zijn er leuke en spannende activiteiten.Er is ook volop speelgoed aanwezig voor elke leeftijd.
De betrokken kinderverzorgsters hebben aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling van uw kind. Daarnaast respecteren ze de eigenschappen en behoeftes van elk individueel kind.

In het kinderdagverblijf is de sfeer huiselijk en gezellig. Er wordt gezorgd voor veel leuke activiteiten. Vervelen is er niet bij.
Wat is er zoal te doen? Wat dacht u van: knutselactiviteiten, voorleesuurtjes, torens bouwen van blokken. Of de aparte speelhoekjes, zoals een poppenhoek,een keukentje, en blokkenhoek.
De kinderen kunnen kleien, tekenen, samen liedjes zingen.
Gezellig samen eten, alleen een puzzel maken, iedere dag heerlijk buiten spelen, noem maar op!

Er zijn 3 slaapkamers, met 20 individuele bedjes. Voor ieder kind is er een persoonlijk bedje voorzien waar het de broodnodige slaapjes kan doen.

Maar ook aan de baby’s is gedacht!
Voor hun is een eigen speelkamer voorzien.
Deze is volledig ingericht om tegenmoet te komen aan de noden van kinderen jonger dan 18 maanden.
Ze kunnen bij ons naar hartenlust rollen en tijgeren in een veilige speelkamer.
Er zijn matten voorzien,zodat ze zich niet zo snel kunnen bezeren aan een harde vloer.
De baby’s vinden het zalig om knus op schoot te zitten en te genieten van de knuffelmomenten, alsook het samen spelen en leren met de begeleidster.

Als ze toe zijn aan hun slaapje zijn er zelfs 2 wiegjes in de speelruimte voorzien. Deze zijn voor de baby’s jonger dan 6 maanden. Zijn ze ouder dan krijgen ze een bedje op een van de drie slaapkamers.

Ook de ouders mogen stralen:

Kinderopvang is meer dan alleen kinderen bezig houden en verzorgen.
Het is een aanvulling op de opvoeding thuis en draagt bij aan een positieve ontwikkeling van kinderen.
In een kinderdagverblijf ontmoeten kinderen andere kinderen en volwassenen en maken kennis met verschillende waarden en normen.
“De Boelekes” biedt ouders van jonge kinderen de mogelijkheid om zorg en werk of studie te combineren. Voor u, als ouder, is het belangrijk dat uw kind in goede handen is. Een opvang waar uw kind zich veilig en vertrouwd voelt.

Op de pagina “op ontdekking” kunt u lezen op welke wijze uw kind begeleid wordt gedurende de dag. Daarnaast kunt u de dagindeling en de activiteiten terug vinden onder “een dagje in de opvang”

@ 2017 Kinderdagverblijf "De Boelekes" -info@deboelekes.be -+32 89 61 50 08